Onze sponsor

SV de Griffioen afd. Badminton hecht veel waarde aan de bescherming van uw persoonsgegevens. In deze Privacy policy willen we heldere en transparante informatie geven over hoe wij omgaan met persoonsgegevens.

Wij doen er alles aan om uw privacy te waarborgen en gaan daarom zorgvuldig om met persoonsgegevens. SV de Griffioen afd. Badminton houdt zich in alle gevallen aan de toepasselijke wet- en regelgeving, waaronder de Algemene Verordening Gegevensbescherming. Dit brengt met zich mee dat wij in ieder geval:

-          Uw persoonsgegevens verwerken in overeenstemming met het doel waarvoor deze zijn verstrekt, deze doelen en type persoonsgegevens zijn beschreven in dit Privacy policy;

-          Verwerking van uw persoonsgegevens beperkt is tot enkel die gegevens welke minimaal nodig zijn voor de doeleinden waarvoor ze worden verwerkt;

-          Vragen om uw uitdrukkelijke toestemming als wij deze nodig hebben voor de verwerking van uw persoonsgegevens;

-          Passende technische en organisatorische maatregelen hebben genomen zodat de beveiliging van uw persoonsgegevens gewaarborgd is;

-          Geen persoonsgegevens doorgeven aan andere partijen, tenzij dit nodig is voor uitvoering van de doeleinden waarvoor ze zijn verstrekt;

-          Op de hoogte zijn van uw rechten omtrent uw persoonsgegevens, u hierop willen wijzen en deze respecteren.

Als SV de Griffioen afd. Badminton zijn wij verantwoordelijk voor de verwerking van uw persoonsgegevens. Indien u na het doornemen van ons Privacy policy, of in algemenere zin, vragen heeft hierover of contact met ons wenst op te nemen kan dit via de contactgegevens onder aan dit document.


Verwerking van persoonsgegevens van leden

Persoonsgegevens worden door SV de Griffioen afd. Badminton verwerkt ten behoeve van de volgende doelstelling(en):

-          Ledenadministratie;

-          Contributieheffing;

-          Inschrijving competitie;

-          Deelname aan toernooien;

-          Uitnodigingen voor bijeenkomsten;

-          Organiseren van verenigingsactiviteiten;

-          Verzenden van informatie over de vereniging via e-mail.

Grondslag voor deze persoonsgegevens is:

-          De lidmaatschapsovereenkomst;

Voor de bovenstaande doelstelling(en) kan SV de Griffioen afd. Badminton de volgende persoonsgegevens van u vragen:

-          Voorletters;

-          Roepnaam;

-          Tussenvoegsel;

-          Achternaam;

-          Geboortedatum;

-          Geslacht.

-          Adres (straat, huisnummer, postcode, plaats)

-          Telefoonnummer;

-          E-mailadres;

-          Naam ouder/verzorger bij leden jonger dan 18 jaar.

Uw persoonsgegevens worden door SV de Griffioen afd. Badminton opgeslagen ten behoeve van bovengenoemde verwerking(en) voor de periode:

-          Gedurende de looptijd van de overeenkomst en daarna 2 jaar na het beëindigen van het lidmaatschap, mits aan alle financiële verplichtingen is voldaan.


Verstrekking aan derden

De gegevens die u aan ons geeft kunnen wij aan derde partijen verstrekken indien dit noodzakelijk is voor uitvoering van de hierboven beschreven doeleinden.

Zo maken wij gebruik van een derde partij voor:

-          Badminton Nederland voor de vereiste bondsafdrachten, competitie en toernooi deelname;

-          Andere badmintonverenigingen: bij opgave voor toernooien waarbij inschrijving via de eigen vereniging loopt;

-          Stichting Leergeld: als het jeugdlid in aanmerking komt voor subsidie;

Wij geven nooit persoonsgegevens door aan andere partijen waarmee we geen verwerkersovereenkomst hebben afgesloten. Deze partijen dienen ook te voldoen aan de regelgeving voor bescherming van uw persoonsgegevens. Verder zullen wij de door uw verstrekte gegevens niet aan andere partijen verstrekken, tenzij dit wettelijk verplicht en toegestaan is. Wel kunnen wij persoonsgegevens delen met derden indien u ons hier schriftelijk toestemming voor geeft.

Binnen de EU

Wij verstrekken geen persoonsgegevens aan partijen welke gevestigd zijn buiten de EU.

Minderjarigen

Wij verwerken enkel en alleen persoonsgegevens van minderjarigen (personen jonger dan 18 jaar) indien daarvoor schriftelijke toestemming is gegeven door de ouder, verzorger of wettelijke vertegenwoordiger.

Bewaartermijn

SV de Griffioen afd. Badminton bewaart persoonsgegevens niet langer dan noodzakelijk voor het doel waarvoor deze zijn verstrekt dan wel op grond van de wet is vereist.

Beveiliging

Wij hebben passende technische en organisatorische maatregelen genomen om persoonsgegevens van u te beschermen tegen onrechtmatige verwerking, zo hebben we bijvoorbeeld de volgende maatregelen genomen;

-          Alle personen die namens SV de Griffioen afd. Badminton van uw gegevens kennis kunnen nemen, zijn gehouden aan geheimhouding daarvan.

-          We hanteren een gebruikersnaam en wachtwoordbeleid op al onze systemen;

-          We pseudonimiseren en zorgen voor de encryptie van persoonsgegevens als daar aanleiding toe is;

-          Wij maken back-ups van de persoonsgegevens om deze te kunnen herstellen bij fysieke of technische incidenten;

-          We testen en evalueren regelmatig onze maatregelen;

-          Geautoriseerde medewerkers zijn geïnformeerd over het belang van de bescherming van persoonsgegevens.

Rechten omtrent uw gegevens

U heeft recht op inzage, rectificatie of verwijdering*) van de persoonsgegeven welke wij van u ontvangen hebben. Tevens kunt u bezwaar maken tegen de verwerking van uw persoonsgegevens (of een deel hiervan) door ons of door één van onze verwerkers. Ook heeft u het recht om de door u verstrekte gegevens door ons te laten overdragen aan uzelf of in opdracht van u direct aan een andere partij. Wij kunnen u vragen om u te legitimeren voordat wij gehoor kunnen geven aan voornoemde verzoeken.

Mogen wij uw persoonsgegevens verwerken op basis van een door u gegeven toestemming hiertoe, dan heeft u altijd het recht deze toestemming in te trekken.

*) verwijdering: het uitvoeren van doelstelling(en), o.a. innen contributie moet wel mogelijk blijven.

Klachten

Mocht u een klacht hebben over de verwerking van uw persoonsgegevens dan vragen wij u hierover direct contact met ons op te nemen. Komen wij er samen met u niet uit dan vinden wij dit natuurlijk erg vervelend. U heeft altijd het recht een klacht in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens, dit is de toezichthoudende autoriteit op het gebied van privacybescherming.

Vragen

Als u naar aanleiding van ons Privacy Statement nog vragen of opmerkingen heeft neem dan contact met ons op! Dit kan o.a. via ons contacformulier op onze website www.badmintonwolvega.nl.

Contactgegevens

SV de Griffioen afd. Badminton

Plaats: Wolvega

Mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Website: contactformulier op www.badmintonwolvega.nl

Onze vereniging heeft een activiteiten commissie die zich onder andere inzet voor diverse activiteiten waaronder het organiseren van gezellige toernooitjes bij onze eigen vereniging maar ook bij andere verenigingen.
Daarnaast zijn er vrijwilligers (nodig) voor het organiseren van badmintonclinics, schoolbadminton, ledenwerfacties zoals Probeerbadminton.nu en diverse andere activiteiten.

Competitie

- Team GRIFFIOEN 76 SV D1 (Competitie Regio Noord 3e klasse DDW afd. A) – programma en standen De thuiswedstrijden worden gespeeld op donderdagavond 20:00 uur.

- Team GRIFFIOEN 76 SV M1 (Mannencompetitie Regio Noord afd. A - Ronde 1) – programma en standen De thuiswedstrijden worden gespeeld op donderdagavond 20:00 uur.

Heeft u een vraag voor een bestuurslid dan graag via het contactformulier uw vraag versturen t.n.v. betreffende bestuurslid.

Bestuursleden:

Jeroen Prins   - Voorzitter
Peter Brak   - Secretaris
Le-Tjong Ching   - Financiën / ledenadministratie
Hetty Roor    - Jeugdzaken

Recreatief spelen

Op donderdagavond is de reguliere speelavond voor de volwassenen (18+) van 20:30 – 22:30 uur. 
Wij hebben de beschikking over 7 banen, waarvan er bij thuiswedstrijden van de competitieteams twee of drie bezet zijn.
Er worden gezellige onderlinge wedstrijden gespeeld, meestal mix- of dubbel partijen. 

Voor belangstellenden wordt er van 20:30 – 21:30 training gegeven.
De beginnende speler wordt opgevangen en wegwijs gemaakt door de aanwezige ervaren spelers of één van de bestuursleden of trainer. 
Het niveau onder de leden is zeer breed, van beginnend tot zeer ervaren.

St. Franciscusschool een badmintonclinic voor de midden- en bovenbouw groepen. Totaal hebben ca. 135 kinderen kennis gemaakt met badminton.
badmintonclinic/binnenschoolse sportactiviteit bij de CBS De Wegwijzer
Badmintonclub De Griffioen heeft met talenten goud in handen